marttabild

Majatalo Martta on saariston romanttisin majoituspaikka.

Majatalo  Martta on majoittanut ja kestinnyt matkailijoita Nauvossa jo vuodesta 1917. Siihen aikaan tultiin purjehtimalla ulkosaaristosta pitäjän keskustaan.

Talon nykyinen emäntä, aina iloinen Aili huolehtii kaikista vieraistaan yksilöllisesti ja lämpimän ystävällisesti.

Majatalon maalaisromanttiset huoneet ovat talon toisessa kerroksessa ja viereisessä majoitusrakennuksessa. Sijainti Nauvon kirkonmäellä ja viihtyisät huoneet tarjoavat rauhalliset ja maittavat yöunet.

Samassa pihapiirissä on Martan ainutlaatuinen Parvisauna, joka on kuuluisa koko saaristossa. Tervantuoksuiset löylyt saunassamme ovat ikimuistoinen saunaelämys.
Parvisaunamme on kesäisin vieraidemme käytössä klo 16 – 19 ja aamuisin klo 9 – 11 välisenä aikana. Muina aikoina saunaa voi varata yksityiskäyttöön.

Yhteystiedot:
Majatalo Martta, Aili Uja. Puhelin +358 40 648 6302.
Sähköposti: uja.aili@gmail.com
Tästä Ailis Kryddor Facebook-sivulle.

Ravintola Ailis Kryddor, majatalon oma ravintola tarjoaa majatalon asiakkaille ja matkailijoille runsaan aamiaisen uunituoreiden sämpylöiden kera sesongin aikana. Lisäksi toimitamme vierasvenesatamaan tuoreet sämpylät suoraan veneisiin.

Tarjoamme 1.5 – 31.8.2019 välisenä aikana lounaan päivittäin
klo. 11 -13. Lounaallamme tarjoamme myös kasvisruokaa lähituottajien pelloilta. 

Ravintola Ailis Kryddor on saanut valtavasti mainetta tilaisuuksien järjestäjänä. Aili ja henkilökunta tekevät aina kaikkensa jotta yksityistilaisuudet onnistuvat yli odotusten.